Ons online marketing team groeit! Daarom zoeken we een SEO/SEA-specialist.

De job in een notendop? Je zorgt – samen met ons team – dat onze klanten Google domineren. Zowel via Search Engine Optimization als door het inzetten van Paid Advertising (Google Ads).

SEO

Je weet als geen ander hoe je keyword research en SEO-optimalisaties moet aanpakken. Tools zoals SEO MOZ, SE Ranking, Google Search Console, Ubersuggest... zijn je beste vrienden. Je vindt er vlot je weg in en weet ze op gepaste wijze in te zetten. Nieuwe tool gevonden? Je probeert het graag uit. Leergierigheid is een grote plus.

Je hebt een vlotte pen, maar kan ook met onze copywriters samenwerken om de nodige content te creëren. Je hoeft dus niet alles zelf te doen. Kennis van html en code is geen must, maar mooi meegenomen als je de technischere zaken op SEO-vlak aanpakt.

SEA / Google Ads:

Je weet perfect hoe je een account en campagnes moet opzetten, advertenties en keywords aanmaken, extensies inzetten, conversies instellen, remarketing-campagnes opzetten… Daarna ligt de focus op het optimaliseren én uitbreiden van de campagnes. Je weet dus hoe je dit gaat aanpakken, wat de verschillende mogelijkheden zijn en kan ook bijhouden wat de impact is van je optimalisatie.

Je kan de resultaten van je oefeningen op een overzichtelijke en begrijpbare manier rapporteren, de juiste conclusies eruit trekken en vooral ook bepalen wat de next steps zijn, om nog beter te gaan scoren en je klanten tevreden te houden. Kennis van Google Analytics 4, rapportagetools zoals Google Data Studio / Looker , Swydo,… zijn noodzakelijk om dit te doen, maar kan je ook on the job leren. Het belangrijkste is dat je een analytisch vermogen hebt om trends en veranderingen te zien.

De werking van Google Tag Manager begrijpen is een pluspunt, maar je collega’s staan je bij als het even te technisch wordt. Certificaten van Google Analytics en Google Ads… hoeven voor ons niet. We hechten meer belang aan inzicht, technische kennis en interesse, leergierigheid en oog voor detail.

Ons aanbod:

  • Je staat mee aan de basis van de uitbreiding van een snel groeiend digitaal team.
  • Je werkt voor grote en kleine KMO’s, maar ook voor zelfstandigen en handelaars.
  • Die mix zorgt voor een interessante en gezonde afwisseling. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontplooien en te leren on the job.
  • De organisatie heeft een vlakke structuur en werkt met zelfsturende teams. Geen keurslijf waarin we je duwen.
  • Je krijgt de gekste teamverantwoordelijke ooit, maar zijn jarenlange ervaring doet je kennis in sneltempo groeien.
  • De flauwe moppen krijg je er gratis bij.
  • Een eerlijk en correct loon, MacBook, GSM & Netflix-abonnement.
  • Je werkt in The Pink Building, het mooiste en de meest aangename kantoorruimte waar je ooit in zal werken, samen met topcollega’s die je iedere dag bijstaan
  • Heel veel apero’s in onze bar om de week te breken of af te sluiten en teambuilding-activiteiten.
84 A8570 lores web

Interesse in deze toffe job?

Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar mathieu@kruisraket.be waarin je jezelf kort voorstelt en ons overtuigt van jouw troeven.