Communicatiebureau Kortrijk

Welkom bij Kruisraket, hét communicatiebureau in regio Kortrijk, waar we de kunst van digitale marketing tot in de puntjes beheersen. Bij Kruisraket focussen we op resultaat, zowel op korte- als langetermijn. Op zoek naar een communicatiebureau dat je kan helpen bij het vergroten van je online presence? Stop met zoeken, je hebt je partner in crime gevonden.

Wie zijn we?

Wij zijn een team van gepassioneerde communicatieprofessionals gevestigd in de buurt van Kortrijk. Ons bureau bestaat uit creatieve denkers, strategische planners en digitale experts die samenwerken om unieke en impactvolle communicatieoplossingen te bieden.

Samen met jou kijken we wat de meest effectieve strategie is voor jouw bedrijf. Bij ons staat de klant in rechtstreeks contact met de communicatieprofessionals, zonder tussenpersoon. Op die manier is het efficiënt communiceren en bespaar je heel wat tijd.

Door met ons in zee te gaan, hoef je jou niet langer te verdiepen in de wereld van digitale marketing, wij doen dit voor jou. Dit gaat van sociale media tot Google Ads en van SEO tot e-mailmarketing. Ons communicatiebureau in de buurt van Kortrijk blijft ook op de hoogte van de nieuwste digitale trends en technologieën. Zo blijven wij ook bijleren om ervoor te zorgen dat jouw communicatie helder, consistent en effectief is.

Bij Kruisraket staan we op elk moment klaar om jou te ondersteunen. Communicatie staat nooit stil, en daarom bieden wij flexibele ondersteuning die past bij jouw schema.

Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende diensten.

Twee marketeers in een communicatiebureau te Kortrijk

Interesse in een samenwerking met ons communicatiebureau in regio Kortijk? Contacteer ons via onderstaand formulier of via mathieu@kruisraket.be en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.