Kruisraket: een online marketingbureau recht op z'n doel af


kruis·ra·ket (de;v(m);meervoud: kruisraketten)
1. een onbemand projectiel dat zelfstandig naar een vooraf bepaald doel vliegt, met hoge precisie, en kan worden gelanceerd vanaf verschillende platformen.


Welkom bij Kruisraket, jouw toegewijde partner in digitale marketing. Wij zijn gevestigd in The Pink Building in Roeselare en onze reis begon in 2021. Toen zagen Bram Couvreur en Mathieu Pacqueu, respectievelijk CEO en senior digital marketeer bij Maister, de groeiende noodzaak voor een gespecialiseerd online marketingagency in West-Vlaanderen.


Bij gerenommeerd creatief branding agency Maister hadden ze wel de juiste expertise in huis, maar ermee uitpakken onder de creatieve Maister-vlag was moeilijker. Daarom besloten Mathieu en Bram een nieuwe, digitale weg in te slaan.


Google Ads Agency - Google Ads specialist - Google Ads bureau - Kruisraket Roeselare


En die weg werd ‘Kruisraket’ gedoopt. Mathieu, met 15 jaar ervaring in digitale marketing, neemt het dagelijks voortouw als zaakvoerder. Bram ondersteunt van achter de schermen.


“Door deze onafhankelijke koers te varen, kunnen we ons eigen digitale verhaal schrijven, nog meer specialiseren, groeien en de juiste talenten aantrekken. Zo is Kruisraket niet enkel een digital marketingbureau waar klanten terecht kunnen, maar is het ook een plek waar onze medewerkers kennis op kunnen doen en kunnen blijven bijleren. “
— Mathieu Pacqueu.


Ondertussen bestaat Kruisraket al uit een team van 10 digitale helden, elk met hun eigen competenties en expertises, klaar om jouw merk te lanceren.84 A8683 small


Who you see is who you get

Bij Kruisraket mag je zeker zijn van een no-nonsense aanpak. Je staat rechtstreeks in contact met de experts die aan jouw online presence werken. Zo is er geen gedoe met tijdrovende tussenpersonen en weet je altijd bij wie je terecht kan.

We gaan voor de clicks en dé klik

De belangrijkste pijler van Kruisraket is respect, zowel intern als extern. We streven naar een open communicatie en maken geen loze beloftes. We willen niet enkel voor je werken, maar als echte partners samen groeien en een mooi traject afleggen.


Marketingbureau-uit-regio-Kortrijk

Waarom Kruisraket?

- Recht op het doel af: we zijn vastbesloten om jouw doelen te bereiken, met een scherpe focus op resultaten op lange termijn.

- Impactvol en resultaatgericht: wij doen niet aan nattevingerwerk. We zorgen ervoor dat wat we doen meetbaar is. Zo ben jij zeker van een positieve ROI (return on investment).

- Bijsturen indien nodig: onze geboekte resultaten volgen wij op en passen we aan. We optimaliseren voortdurend onze campagnes om het gewenste resultaat te bereiken.

Marketingbureau Brugge

Wil je ook jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Mail mathieu@kruisraket.be of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op.

Digitale strategie

Waar liggen je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen zodat we de juiste analyse kunnen maken. Daarna presenteren we een digitale strategie op maat voor jouw bedrijf.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Contentmarketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.