Contentmarketing & strategie

Relevante content die inspireert, motiveert en converteert. Met een aangepaste tone of voice voor jouw publiek, maken we inhoud met meerwaarde. Is het nu voor de blog op jouw website, je social media kanalen of voor in nieuwsbrieven... Wir schaffen das.

We gaan kijken welke content en storytelling nodig is voor welk kanaal. Dit om jouw bedrijf op een perfecte manier te positioneren in de markt, je brand te bewaken en vooral de juiste doelgroepen aan te spreken. We doen dit in eerste instantie aan de hand van een duidelijke strategie dat vorm krijgt in een contentplan.

In a nutshell:

  • Strategie & contentplan
  • Fotografie
  • Videomarketing
  • Motion graphics & animatie
  • Copywriting & storytelling

Digitale strategie

Waar liggen als bedrijf je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen, analyseren en presenteren een digitale strategie op maat.

Leadgeneration

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA – of search engine advertising – zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO - search engine optimization - verbeter je je organische rankings in Google zodat je meer websitebezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en te converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Content marketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.