SEO - Scoor hoger in Google

Met SEO – afkorting voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie – verbeteren we je website zodat hij organisch beter gaat scoren. Organisch betekent dat we geen zoekadvertenties gaan inzetten. Dus je betaalt niet per klik.

We gaan werken op zowel de techniek als de inhoud van je website. De combinatie? Die zorgt er voor dat je op de eerste pagina van Google staat. Aangezien 75% van de surfers enkel de eerste Google pagina bekijkt is SEO niet belangrijk. Nee, het is cruciaal.

There's no better place to hide a dead body than page 2 on Google.

Een SEO-audit en uitgebreid zoekwoordonderzoek toont wat beter kan. Van daaruit gaan we je website optimaliseren door te werken op de content, de technische aspecten en de autoriteit van uw website. De resultaten zijn meetbaar via Google Analytics, Google Search Console en andere ranking tools. Zo weet je perfect welke pagina’s goed scoren en wat de resultaten zijn van je SEO-inspanningen: meer vertoningen, meer kliks, meer bezoekers, meer leads, meer omzet.

  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO-audit & concrete actiepunten
  • SEO-optimalisatie on-page & off-page
  • SEO-copywriting
SEO search engine optimalisation

Neem contact op

Wist je dat 80% van de aankopen start met een search in Google? Wil je beter scoren in Google? Tuurlijk! Laat ons daarom even samen zitten en bekijken hoe wij je website kunnen optimaliseren. Geef ons gewoon een seintje en we bellen je terug op!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.