Digitale Strategie, Dashboarding & Rapportage

In een tijd waarin 3/4 van de marketingmanagers onduidelijkheid heeft over de besteding en opbrengst van hun marketingbudget, is het cruciaal om precies te weten wat elke uitgegeven euro aan leads of sales oplevert. Wij bieden de oplossing met een strategische aanpak en een geavanceerd dashboard dat inzicht geeft in je marketinginspanningen.

We beginnen met het essentiële denkwerk voor jou te doen, door de juiste vragen te stellen en een online strategie te ontwikkelen die leads genereert en nieuwe kansen opent. We zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt via de optimale kanalen, zodat deze niet alleen wordt gehoord en gezien, maar ook actie uitlokt.

Ons online dashboard brengt al je marketingactiviteiten samen - van digitale tot offline kanalen - en biedt een helder overzicht van uitgaven, gegenereerde leads en de return on investment (ROI). Dit maakt een efficiënter beheer van je marketingbudget mogelijk en zorgt voor een naadloze integratie tussen online en offline inspanningen, wat leidt tot maximale rendement.

Met deze aanpak en tools krijg je de controle terug over je marketingbudget en kun je strategische beslissingen nemen die je bedrijf vooruit helpen. Zo til je je marketingstrategie naar een hoger niveau.

 • Inzicht in je doelgroep
 • Strategie opstellen
 • Haalbare doelen bepalen
 • Selectie van kanalen & de verschillende acties
 • In functie van leads genereren
 • Uitgebreide presentatie
 • De basis voor de opmaak van een mediaplan
 • Eigen dashboard op jouw maat
 • Een timeframe aan te passen dag op dag
 • Online en offline kanalen in 1 dashboard
 • Efficiënter beheer van je marketingbudget
 • Geautomatiseerd
 • Koppeling met jouw CRM: Hubspot, Salesforce, Teamleader, Active Campaign...

     Neem contact op

     Wil je ook jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen? Just drop us a line!

     Digitale strategie & dashboarding

     Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

     Lead generation

     Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

     Google Ads

     Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

     SEO

     Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

     Social media

     Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

     Webdesign & development

     Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

     E-mailmarketing

     Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

     Online advertising

     Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

     Fotografie, video en copy

     We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.