E-mailmarketing

Een éénmalige digitale nieuwsbrief, een periodieke e-mailcampagne of als onderdeel van je marketingflow: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mailcampagnes die inspireren en overtuigen. Wil je de touwtjes liever zelf in handen houden? Geen probleem. We ondersteunen je graag met de nodige gebruiksvriendelijke templates op populaire platformen zoals Mailchimp, Campaign Monitor, Active Campaign...

E-mail is nog steeds één van de meest converterende kanalen in het online marketing spectrum. En wordt vaak foutief beschouwd als een medium dat niet meer werkt.

  • Eénmalige mailings, templates of periodiek
  • Ontwerp
  • Copywriting
  • HTML-programmatie
  • Opzetten marketing automation & funnels
  • Koppeling met CRM en / of website
  • Integratie met Mailchimp, Active Campaign, Hubspot, Sharpspring, Campaign Monitor, Flexmail...
  • Real-time data en statistieken zichtbaar om op te volgen

Digitale strategie

Waar liggen als bedrijf je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen, analyseren en presenteren een digitale strategie op maat.

Leadgeneration

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA – of search engine advertising – zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO - search engine optimization - verbeter je je organische rankings in Google zodat je meer websitebezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en te converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Content marketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.