E-mailmarketing

Een éénmalige digitale nieuwsbrief, een periodieke e-mailcampagne of als onderdeel van je marketingflow: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mailcampagnes die inspireren en overtuigen. Wil je de touwtjes liever zelf in handen houden? Geen probleem. We ondersteunen je graag met de nodige gebruiksvriendelijke templates op populaire platformen zoals Mailchimp, Campaign Monitor, Active Campaign...

E-mail is nog steeds één van de meest converterende kanalen in het online marketing spectrum. En wordt vaak foutief beschouwd als een medium dat niet meer werkt.

  • Eénmalige mailings, templates of periodiek
  • Ontwerp
  • Copywriting
  • HTML-programmatie
  • Opzetten marketing automation & funnels
  • Koppeling met CRM en / of website
  • Integratie met Mailchimp, Active Campaign, Hubspot, Sharpspring, Campaign Monitor, Flexmail...
  • Real-time data en statistieken zichtbaar om op te volgen
84 A6114 lores kopie

Neem contact op

Overweeg je ook om e-mailmarketing in te zetten, maar je weet niet waar te beginnen? Eén mailtje naar ons, en wij zorgen voor alle andere e-mails richting je prospecten en klanten. Je bent er bijna!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.