Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar.

Met SEA – of search engine advertising – zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn. Als Google Ads bureau zorgen we ervoor dat je website onmiddellijk hoog scoort in de zoekresultaten met optimale resultaten als gevolg. Met Google Ads zorgen we er dus voor dat jij de juiste mensen kan bereiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw product.

Wens je webbanners in te zetten? Geen probleem, met het Google Display Netwerk kan je gerichte advertenties inzetten voor specifieke doelgroepen. Ideaal om uw merkbekendheid te vergroten. Zo bereik je interessante prospecten die later klant kunnen worden.

Kruisraket is Google Partner en specialist in het beheer van kwalitatieve campagnes waarbij resultaten en leads het finale doel zijn.

  • SEA-audit & optimalisatie
  • Google Search
  • Google Display Netwerk: dynamische en aantrekkelijke webbanners
  • YouTube advertising
  • Google Shopping & dynamic remarketing
  • G-mail ads
Google Ads SEA

Neem contact op

Wil je bijgestaan worden door echte Google Certified Professionals? Zoek niet verder en neem contact op. Je bent nog 1 formulier weg van extra leads!

Digitale strategie

Waar liggen je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen zodat we de juiste analyse kunnen maken. Daarna presenteren we een digitale strategie op maat voor jouw bedrijf.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Contentmarketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.