Online advertising

Online adverteren is vandaag een must geworden. Zeker als je merk nog niet zo bekend is of als je nieuwe doelgroepen of markten wil aanspreken. Maar online adverteren is veel meer dan enkel Facebook en Google Ads. Natuurlijk, dat zijn de evidente en grote platformen, maar misschien zit jouw doelgroep wel op een andere plaats? Denk maar bijvoorbeeld aan Pinterest, Spotify, YouTube, TikTok, LinkedIn, Twitter...

Wil je een nationale of regionale campagne? Waarom overweeg je HLN.be of Het Nieuwsblad niet eens? En wat als je doelgroep van sport houdt? Dan zijn Sporza, Voetbalmagazine, Eleven Sports... iets voor jouw bedrijf. Ben je op zoek naar personeel en heb je tal van vacatures openstaan? Dan komen Jobat, Indeed... ongetwijfeld in de kijker.

Laat je trouwens niet afschrikken door de bekende merken of platformen. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en maken we een gepast voorstel op.

Op basis van een doordachte strategie maken we je een gepast mediavoorstel op, die het best aansluit bij je behoeftes en uiteraard je doelgroep.


  • Bedenken van creatieve campagnes
  • Met opmaak van visueel aantrekkelijke advertenties
  • Opmaak online mediaplan
  • Bannering, video-advertenties, motion graphics, radio spots...
  • Targeting van de juiste doelgroepen met de juiste boodschap
  • Remarketingcampagnes over verschillende platformen heen
  • Tracking & optimalisatie in functie van resultaten en conversies
84 A5669 lores

Contacteer ons

Wil je ook online adverteren maar je weet niet waar te beginnen? Dan ben je bij Kruisraket aan het juiste adres. Laat een berichtje na en we bellen u snel op!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.