Reclamebureau Kortrijk

Ben je op zoek naar een creatieve partner die jouw merk naar nieuwe hoogtes kan tillen? Zoek niet verder! In het hart van West-Vlaanderen, net buiten de levendige stad Kortrijk, vind je Kruisraket. Wij specialiseren ons in het ondersteunen van ondernemingen bij het benutten van hun digitale potentieel. Dankzij een team van ervaren specialisten, zijn we uitstekend in staat om het onderste uit de kan te halen voor jouw digitale mogelijkheden.


Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een menselijke aanpak. Een open en eerlijke communicatie vinden we ontzettend belangrijk om zo een mooi traject af te leggen.
Wij denken met je mee en ondersteunen je in alle facetten van jouw communicatie.

Bij Kruisraket sta je steeds in direct contact met de experts die aan jouw online aanwezigheid werken. Op die manier verlies je geen nuttige tijd en heb je altijd een aanspreekpunt die perfect weet hoe de vork in de steel zit.

Waarom een reclamebureau inschakelen?

Wij zijn niet zomaar een reclamebureau nabij Kortrijk. Bij Kruisraket hebben we een frisse en objectieve kijk op de marketingstrategie van bedrijven. Hierdoor komen we tot inzichten en verbeteringen voor jouw digitale strategie. We zijn recht voor de raap en focussen op resultaat, zowel op korte als lange termijn.

Ons reclamebureau beschikt over professionals met gespecialiseerde kennis in diverse aspecten van online marketing. Dit gaat van sociale media en Google Ads tot SEO en contentmarketing. Wij kunnen helpen bij het creëren van effectieve en creatieve campagnes die aansluiten bij de doelgroep.

Door ons reclamebureau in te schakelen, kan je bedrijf tijd besparen en die anders besteden aan kernactiviteiten. Hoezo? Bij Kruisraket slaan we de stap van tussenpersonen over. Zo sta je rechtstreeks in contact met de professionals die aan de voet van jouw project staan en dus als geen ander weten waarover ze spreken.

Bij Kruisraket halen we het onderste uit de kan bij elke opdracht en zorgen we ervoor dat de resultaten meetbaar zijn aan de hand van geavanceerde analysetools om zo de effectiviteit te gaan meten en bij te sturen waar nodig.

Interesse in een samenwerking?

Dus, ben je op zoek naar een reclamebureau rond Kortrijk dat echt het verschil kan maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via mathieu@kruisraket.be of bel naar 0478 55 47 55 en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

Marketeer aan de telefoon in een reclamebureau te Kortrijk

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.