Social media beheer & management

Als social media bureau creëren we wervelende content die aanspoort om te gaan liken en sharen. We creëren de juiste boodschap voor de juiste doelgroep. We steken deze content uiteraard in een overzichtelijke contentkalender. Zo weten we op elk moment wat we gaan zeggen, hoe we het willen zeggen en wanneer we dat best doen voor een maximale respons en return. Via de juiste kanalen en met de juiste call to action.

Kruisraket ontzorgt bedrijven op vlak van hun social media. Zo komt er meer tijd vrij om te doen waar u echt goed in bent: ondernemen!

Een team van in-house copywriters, visual designers, video-animator en fotograaf creëren dus nieuwe en originele content waar je doelgroep van smult. Je social media kanalen krijgen een boost. Net als je online imago. We plannen, ontwerpen, posten en monitoren.

  • Een vaste maandelijkse kost
  • Incl. strategiebepaling
  • Opmaak van een contentkalender
  • Redactie van posts en trending topics
  • Posten van berichten
  • Inzichten & analytics
  • Workshops
  • Voor Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, TikTok...
  • Next-level advertising, getarget naar relevante doelgroepen, remarketingcampagnes... waarbij we alle conversies gaan meten om zo uw ROI en kost-per-acquisitie in kaart te brengen.


Social media bureau Roeselare

Neem contact op

Heeft u geen tijd om uw social media zelf te beheren? Vindt u het ook moeilijk om dagelijks interessante content te creëren? Of om bij te blijven met de wekelijkse updates? Twijfel niet langer en neem contact op met een echt social media bureau. Wij helpen u zeker verder.

Digitale strategie

Waar liggen je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen zodat we de juiste analyse kunnen maken. Daarna presenteren we een digitale strategie op maat voor jouw bedrijf.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Contentmarketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.