Social media marketing

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met social media marketing? Dan bent u bij Kruisraket aan het juiste adres. Wij zijn een full-service digital marketing agency, toegewijd aan het helpen van bedrijven zoals dat van jou om jullie doelen te bereiken en je online aanwezigheid te laten groeien.

Expertise in social media marketing

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in alle aspecten van social media marketing, van strategie en planning tot content creatie en adverteren. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen van elk social media platform en we weten hoe we effectieve campagnes moeten opzetten en implementeren die resultaten opleveren.

Bij Kruisraket kunt u persoonlijke service en ondersteuning verwachten. We nemen de tijd om uw bedrijf en uw doelstellingen te leren kennen en we ontwikkelen een op maat gemaakt social media-marketingplan dat is afgestemd op uw behoeften. We bieden ook doorlopende ondersteuning en analyse, om ervoor te zorgen dat uw campagnes altijd op schema liggen en de best mogelijke resultaten opleveren.

Naast onze expertise en persoonlijke aanpak bieden we ook markt-conforme tarieven en een reeks andere diensten waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar full-service social media management of alleen hulp nodig hebt bij een specifiek aspect van uw campagne, wij hebben een oplossing die voor u werkt. Wilt u naast uw social media ook een nieuwe website of inzetten op SEA en SEO. Geen probleem, ook dan bent u aan het juiste adres.

Outperform je concurrenten en scoor met social media

Laat uw concurrenten niet de schijnwerpers op sociale media stelen. Werk samen met Kruisraket en zie de echte resultaten van uw social media marketing inspanningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te beginnen. Vul hieronder het formulier in.

Twijfelt u nog om uw social media uit te besteden? Lees zeker eens deze blog over de voordelen van het uitbesteden van uw social media marketing aan Kruisraket.

Twee dames werken aan een social media marketing strategie

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van social media, maar je weet niet waar beginnen? Just drop us a line!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.