Webdesign & development

Bij Kruisraket transformeren we jouw website in een gebruiksvriendelijk uithangbord van jouw merk of bedrijf. We gaan verder dan alleen indrukwekkende ontwerpen, we zetten in op een naadloze user experience.

Onze voorkeur gaat uit naar volledig op maat gemaakte websites, gebouwd met Craft CMS, ver weg van standaard templates. Elke site is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en aan de behoeften van je klanten.

Dit zorgt ervoor dat je alle essentiële functies binnen handbereik hebt, zonder de last van overbodige, complexe elementen of plug-ins. In plaats daarvan bieden we onmisbare software en tools die de dagelijkse werking van jouw organisatie ondersteunen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos!


  Analyse en rapportage

  Neem contact op

  Wil je ook zo'n droomwebsite die eenvoudig te onderhouden is en die in het oog springt? Dat kan! U hoeft enkel nog onderstaand formulier in te vullen. Wij doen de rest.

  Digitale strategie & dashboarding

  Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

  Lead generation

  Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

  Google Ads

  Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

  SEO

  Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

  Social media

  Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

  Webdesign & development

  Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

  E-mailmarketing

  Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

  Online advertising

  Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

  Fotografie, video en copy

  We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.