Lead generation & nurturing

Zonder leads, geen prospecten en geen sales. Een must-have voor bedrijven dus. Originele content, SEO, social media, advertenties, e-mails … Het zijn allemaal middelen om trafiek te sturen naar je website en je bezoekers te begeleiden doorheen de marketing funnel.

Dankzij rapportages en data-analyse weten we precies hoeveel leads we genereren en wat ze opbrengen.

We zorgen voor een customer journey van prospect tot lead tot tevreden klant.

  • Content strategie & creatie
  • Trafiek naar de website (inbound marketing)
  • De juiste CTA’s leiden tot conversies en leads
  • Data-analyse & A/B testing
  • Conversieoptimalisatie
  • Inzetten software en/of marketing automation tools (Active Campaign, Hubspot)
  • Leadnurturing doorheen de salesfunnel
  • Wie zijn mijn hot prospects? > Leadscoring op basis van online gedrag

Digitale strategie

Waar liggen als bedrijf je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen, analyseren en presenteren een digitale strategie op maat.

Leadgeneration

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA – of search engine advertising – zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO - search engine optimization - verbeter je je organische rankings in Google zodat je meer websitebezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en te converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Content marketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.

Neem contact op

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!