Lead generation & nurturing

Zonder leads, geen prospecten en geen sales. Een must-have voor bedrijven dus. Originele content, SEO, social media, advertenties, e-mails … Het zijn allemaal middelen om trafiek te sturen naar je website en je bezoekers te begeleiden doorheen de marketing funnel.

Dankzij rapportages en data-analyse weten we precies hoeveel leads we genereren en wat ze opbrengen.

We zorgen voor een customer journey van prospect tot lead tot tevreden klant.

  • Content strategie & creatie
  • Trafiek naar de website (inbound marketing)
  • De juiste CTA’s leiden tot conversies en leads
  • Data-analyse & A/B testing
  • Conversieoptimalisatie
  • Inzetten software en/of marketing automation tools (Active Campaign, Hubspot)
  • Lead nurturing doorheen de salesfunnel
  • Wie zijn mijn hot prospects? > Leadscoring op basis van online gedrag
84 A5629 lores

Ja, ik wil meer leads krijgen!

Wil je ook jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen? Just drop us a line!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.