Online marketing bureau uit West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in West-Vlaanderen dat je kan helpen om je online doelstellingen te halen? Dan ben je bij Kruisraket aan het juiste adres. Wij zijn een online marketing bureau uit Roeselare dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om het maximale uit hun online kanalen te halen. Met ons team van professionals zijn we in staat om jouw online kansen te optimaliseren.

Wij bieden een breed scala aan online marketing diensten aan, zoals:

  • Digitale strategie: wij helpen je om een duidelijke online marketing strategie uit te werken, die aansluit bij je doelgroep, je aanbod en je doelstellingen.

  • Lead generation: wij helpen je om meer leads te genereren via je website, door middel van conversiegerichte landing pages, formulieren, pop-ups en chatbots.

  • Google Ads: wij helpen je om meer verkeer en conversies te genereren via Google Ads, door middel van het opzetten, optimaliseren en analyseren van jouw campagnes.

  • SEO: wij helpen je om beter te scoren in de organische zoekresultaten van Google, door middel van het optimaliseren van de technische en inhoudelijke aspecten van je website.

  • Social media: wij helpen je om meer naamsbekendheid en betrokkenheid te creëren via social media, door middel van het beheren, creëren en adverteren op de relevante kanalen.

  • Analyse & rapportage: wij helpen je om inzicht te krijgen in de prestaties van je online marketing acties, door middel van het meten, analyseren en rapporteren van de belangrijkste statistieken.

  • E-mail marketing: wij helpen je om een periodieke e-mailcampagne op te zetten om mensen te overtuigen en inspireren, door middel van real time data en statistieken te volgen voor uw bedrijf.
Medewerkers van een online marketing bureau uit West-Vlaanderen

Wij zijn niet zomaar een online marketing bureau

Wij zijn een online marketing partner die met je meedenkt, die je adviseert en die je resultaten levert. Wij werken op een persoonlijke, transparante en resultaatgerichte manier. Wij houden van correcte aanpak, duidelijke afspraken en eerlijke feedback.

Wij werken voor bedrijven uit verschillende sectoren en regio’s in West- en Oost-Vlaanderen, zoals bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, advocatenkantoren, webshops, restaurants en veel meer. We werken zowel lokaal, als internationaal. Voor elk project gaan we op zoek naar de meest geschikte strategie en de meest efficiënte tools om je online doelstellingen te halen.

Meeting in een online marketing bureau in West-Vlaanderen

Wil je ook samenwerken met ons?

Wil je ook samenwerken met ons? Neem dan vandaag nog contact op met ons via mathieu@kruisraket.be of bel naar 0478 55 47 55. Wij zullen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de voordelen van online marketing voor jouw bedrijf.

Of neem een kijkje op onze website www.kruisraket.be om meer te weten te komen over onze diensten, onze cases en ons team.

Werknemers in een online marketing bureau uit West-Vlaanderen

Contacteer Kruisraket

We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.