Reclamebureau regio Brugge

Zin in een frisse marketingboost voor je zaak in regio Brugge? Kruisraket staat voor je klaar! We weten als geen ander hoe we jouw boodschap luid en duidelijk kunnen verkondigen om jouw merk te laten groeien. In de snelle wereld van online marketing, is niets zo belangrijk als een strakke strategie die echt bij jou past. Wij hebben de kennis van de lokale markt en een rugzak vol ervaring om precies de juiste strategie te ontwerpen die jij nodig hebt. Of je nu droomt van meer zichtbaarheid online, een rij wachtenden voor je deur of een kassa die blijft rinkelen, wij zijn er voor je. Kom langs, en samen zetten we jouw merk stevig op de kaart.


Duik in de wereld van reclame

Het is enorm belangrijk om de juiste boodschap uit te stralen. Als je startende onderneming of ervaren bedrijf een duwtje in de rug nodig heeft, is Kruisraket de ideale oplossing. Met de juiste strategie tillen we samen jouw onderneming naar een hoger niveau. Wij bieden de kennis en ervaring die nodig is om een effectieve online strategie te ontwikkelen. Wij werken samen met jou om je doelen te bereiken. We begrijpen welke communicatiekanalen het beste bij jouw bedrijf passen, welke stijl je nodig hebt voor je boodschap over te dragen en welke marketinginstrumenten je bedrijf kunnen laten groeien. Samen bouwen we aan een sterk merk dat opvalt.

De pluspunten van een creatieve sidekick

Samenwerken met een reclamebureau uit regio Brugge, zoals Kruisraket, is kiezen voor een resem aan voordelen. Ons team heeft die lokale marktkennis die je zoekt: we begrijpen wat jouw klanten willen en hoe we hen kunnen bereiken. Met onze ervaring zetten we digitale campagnes op die je verwachtingen overtreffen en volgen we de nieuwste trends op de voet.

Ons team is een mix van talenten: designers, copywriters en digitale goeroes staan te popelen om jou te helpen. Dat betekent dat je kunt rekenen op topconcepten en strategieën die jouw bedrijf doen groeien. We zorgen er ook voor dat wat we doen, meetbaar is. Zo ben je zeker van een positieve ROI (return on investment). En omdat wij het roer overnemen, kun jij je focussen op wat jij het beste doet. Efficiëntie ten top!

Klaar voor een lancering?

Heb je het gevoel dat jouw zaak wel een boost kan gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met ons via mathieu@kruisraket.be of bel naar 0478 55 47 55. Wij zullen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de voordelen van het inschakelen van een reclamebureau voor jouw bedrijf.

Hieronder vind je een overzicht van al de online marketing diensten die wij aanbieden.

Twee personen aan het werk in een reclamebureau in de regio Brugge

Wil je ook jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Mail mathieu@kruisraket.be of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact op met je.

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.