Het online marketingverhaal van Saffrou

Wie is Saffrou?

Projectontwikkelaar Revive uit Gent herontwikkelt de oude verlaten textielfabriek van Saffre-Frères in Oudenaarde. Deze oude verontreinigde site wordt straks een nieuwe bruisende woonwijk in hartje Oudenaarde met 265 wooneenheden. Zowel appartementen als woningen. Het project wordt gekenmerkt door zijn ecologisch en duurzame karakter en heeft zelfs zijn eigen bos. Het eerste Tiny Forest van Vlaanderen. De toekomstige woon- en werkwijk krijgt naast diverse urban villa's, appartementen en penthouses ook een woonzorgcentrum, kantoren en commerciële ruimtes.

De opdracht: lead generation

Voor de online marketing van Saffrou is Kruisraket aan zet. De eerste stap omvat het opstellen van een uitgebreid mediaplan met een gedetailleerd budget en een timeline voor de volgende jaren.

Op basis van de bestaande branding en huisstijl zetten we in op SEA (Google Ads), SEO, conversie-optimalisatie, social media management en advertising. De focus bij dit project ligt op het genereren van leads zodat de sales-afdeling instroom van potentiële kopers krijgt.

Hiervoor focussen we het triggeren van conversies via de site. Om dit te bereiken, onderwerpen we de site uitvoering aan A/B-tests en meten we zowel macro- als microconversies.


REVIVE Saffrou Beeld 03 2021 03 15 close up 2 jpg 1

Omnichannel marketingstrategie

  • Google Ads
  • Search Engine Optimisation
  • Facebook & Instagram management & advertising
  • UX & A/B testing
  • Conversie-optimalisatie
  • Analyse & dashboarding

Omdat we alle conversies kunnen meten, zijn ook de resultaten van onze online inspanningen meetbaar. Op basis hiervan berekenen we de CPA’s (kost-per-acquisitie). Daardoor is het mogelijk voor Revive om in te schatten of de campagnes een positieve return on investment hebben. Meer nog, op voorhand stellen we duidelijke targets op voor het aantal leads per maand, rekening houdend met het beschikbare marketingbudget.

84 A8438 v2

Neem contact op

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!