Google Ads Agency

Heeft u moeite om voldoende verkeer en leads voor uw website te genereren? Wilt u uw online aanwezigheid verbeteren en uw omzet verhogen? Ons Google Ads-bureau is er om u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken! Wij zijn een team van Google Ads-gecertificeerde experts die gespecialiseerd zijn in het maken en beheren van goed presterende Google Ads-campagnes voor bedrijven van elke omvang en uit elke branche. Met jarenlange ervaring in de digitale marketingindustrie hebben we talloze klanten geholpen de gewenste resultaten te behalen door middel van effectieve Google Ads-strategieën.

Onze Google Ads diensten

 1. Google Ads-account instellen
  We maken een nieuw Google Ads-account of optimaliseren uw bestaande account voor maximale prestaties. Onze experts voeren grondig onderzoek en analyses uit om de meest relevante zoekwoorden, advertentiegroepen en targetingopties te bepalen om hoogwaardig verkeer naar uw website te leiden.

 2. Zoektermenonderzoek
  We identificeren de meest winstgevende en relevante zoekwoorden waarop uw bedrijf zich kan richten in uw Google Ads-campagnes. Onze experts voeren uitgebreid onderzoek uit om ervoor te zorgen dat uw advertenties op het juiste moment aan de juiste doelgroep worden weergegeven.

 3. Aantrekkelijke copy
  We maken boeiende advertenties die de aandacht van uw doelgroep trekken. Ons team ontwerpt en schrijft advertentieteksten die uw merkboodschap effectief en overtuigend overbrengt.

 4. Optimalisatie van uw Google Campagnes
  We zullen uw Google Ads-campagnes voortdurend beheren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren. Onze experts houden uw campagnes nauwlettend in de gaten, maken waar nodig aanpassingen en leveren regelmatig rapporten om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw campagne.

 5. Conversies meten
  We zullen het bijhouden van conversies instellen om het succes van uw Google Ads-campagnes te meten. Ons team houdt de acties bij die uw websitebezoekers ondernemen nadat ze op uw advertenties hebben geklikt, zoals het invullen van een contactformulier of het doen van een aankoop. Dit is zeer belangrijk om zo de impact en de ROI van uw campagnes te gaan meten. Zo weten we wat er werkt en wat niet. In functie van de resultaten gaan we opnieuw bijsturen en optimaliseren.

Waarom voor ons kiezen?

 1. Resultaatgerichte aanpak
  Onze Google Ads-strategieën zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen en zijn ontworpen om meetbare resultaten te leveren.

 2. Gecertificieerde experts
  Ons team van experts is Google Ads-gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring in de digitale marketingindustrie.

 3. Transparantie
  We bieden regelmatig rapporten en updates over uw campagnes, zodat u altijd op de hoogte bent van hun prestaties.

 4. Oplossingen op maat
  We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, dus stemmen we onze oplossingen af op uw specifieke behoeften en budget.

  Conclusie:

  Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met Google Ads? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Als Certified Google Ads agency kunnen ze zeker iets betekenen voor u.

  Werkende mensen in een Google Ads Agency

  Contacteer Kruisraket

  Interesse in een samenwerking met een Google Ads agency? Kies dan voor full service digital marketingbureau Kruisraket. Vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Daarmee zet je de eerste stap om gevonden te worden in Google.

  Digitale strategie & dashboarding

  Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

  Lead generation

  Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

  Google Ads

  Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

  SEO

  Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

  Social media

  Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

  Webdesign & development

  Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

  E-mailmarketing

  Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

  Online advertising

  Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

  Fotografie, video en copy

  We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.