Een ijzersterke aanpak voor Beeuwsaert Construct

De klant

Beeuwsaert Construct is dé expert in ijzersterke bedrijfsgebouwen. Met 18 jaar ervaring en een trackrecord van meer dan 2000 succesvolle projecten, staat Beeuwsaert Construct garant voor hoogwaardige bouwwerken in de industriële en agrarische sector.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een dynamische speler die jaarlijks zo'n 160 projecten realiseert. Of het nu gaat om stallen, staalconstructies, loodsen, koelruimtes, winkelruimtes, kantoorgebouwen of opslagplaatsen, Beeuwsaert Construct is in staat om diverse complexe constructies efficiënt en kwalitatief te realiseren.

Meeting met Beeuwsaert construct

De opdracht

We voerden voor Beeuwsaert Construct een volledige SEO-optimalisatie uit. Onze opdracht startte met een nulmeting om achteraf de resultaten te kunnen rapporteren. Verder omvatte de opdracht een grondig trefwoordenonderzoek, een uitgebreide SEO-audit, onpage optimalisaties, contentcreatie, technische optimalisaties en linkbuilding. Het doel was om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van de Beeuwsaert Construct-website te verhogen. Door deze gerichte inspanningen hebben we een aanzienlijke verbetering bereikt, waardoor de website nu beter gevonden wordt en de online aanwezigheid van Beeuwsaert Construct versterkt is.

De resultaten

18 keywords op positie 1

35 keywords in de top 1-3

35 keywords in de top 4-10

68 keywords stegen in de rankings

De search visibility van hun reeds bestaande website steeg met 225%

Mockup gsc

Neem contact op

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!