Marketingbureau Kortrijk

Op zoek naar professionele marketingdiensten in de buurt van Kortrijk? Een marketingbureau dat je kan helpen jouw bedrijf te promoten en jouw merkbekendheid te vergroten? Bij Kruisraket ben je aan het juiste adres.

Ons professioneel marketingbureau vlakbij Kortrijk beschikt over de juiste expertise en strategieën om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte marketingcampagne die past bij jouw doelstellingen en budget. Of het nu gaat om het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, het ontwikkelen van pakkende content of het opzetten van gerichte advertentiecampagnes, wij kunnen jou de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Bij Kruisraket hebben we het doel om het maximale te halen uit de online aanwezigheid van een bedrijf. Wij helpen jou bij het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het bereiken van jouw doelgroep op de meest effectieve manieren.


Waarom ons inschakelen?

Bij ons marketingbureau in de regio Kortrijk staat een team van professionals klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Elke onderneming is uniek en daarom kijken we samen met jou wat de meest effectieve strategie is voor jouw bedrijf, en dit zonder tussenpersonen. Op die manier sta je rechtstreeks in contact met de juiste personen die altijd een relevant antwoord voor je klaar hebben.

Door bij ons aan te kloppen, bespaar je heel wat tijd en middelen. Je hoeft je niet langer te verdiepen in de wereld van online marketing, want dat doen wij voor jou. Hierdoor kan jij je volledig focussen op andere belangrijke bedrijfsactiviteiten. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het beheren en optimaliseren van je online aanwezigheid, van sociale media en Google Ads tot SEO en contentmarketing. We zorgen ervoor dat wat we doen meetbaar is en jij zeker bent van een positieve afloop.

Bij Kruisraket zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de digitale wereld. We investeren continu in het bijleren en toepassen van geavanceerde tools en systemen. Deze kennis en expertise zetten we in om de marketinginspanningen van jouw bedrijf niet alleen te verbeteren maar ook te innoveren en bij te sturen waar nodig.

Interesse in een samenwerking?

Zin om de krachten te bundelen met ons marketingbureau in regio Kortrijk? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje naar mathieu@kruisraket.be of bel ons op 0478 55 47 55. We staan te popelen om je helemaal vrijblijvend alles te vertellen over de prachtige kansen die online marketing jouw onderneming kan bieden.

Hieronder vind je een overzicht van alle online marketing diensten die wij aanbieden.


Man aan het werk in een marketingbureau in de regio Kortrijk

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.