Een effectieve marketing aanpak voor Katoos

De klant

Katoos is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van voeders voor hobbydieren. Al hun voeders worden samengesteld met zorgvuldig geselecteerde en voornamelijk lokale ingrediënten.

Bij Katoos wordt elke stap, van research en development tot productie, kwaliteitscontrole en verpakking, op hun eigen locatie in Lichtervelde uitgevoerd. Ze zijn in staat om een constante kwaliteit te waarborgen, aangezien de samenstelling van het voeder voortdurend wordt gemonitord en geoptimaliseerd.

Katoos blinkt uit door het aanbieden van voeders met een onweerstaanbare smaak voor je dieren en het gebruik van enkel de beste natuurlijke ingrediënten boordevol vitamines en gezonde vetten.

voederen geit

De opdracht

Al vanaf de start van Katoos zijn we actief betrokken om ervoor te zorgen dat dit merk de juiste doelgroep bereikt. Ons werd gevraagd om een gerichte online marketingstrategie te ontwikkelen en implementeren.

Als startpunt hebben we een nieuwe website ontwikkeld die de unieke waardepropositie van Katoos op een aantrekkelijke manier communiceert. Hierbij zorgt professionele fotografie ervoor dat het merk visueel tot leven komt en een blijvende indruk nalaat bij potentiële klanten.

Op hun socialemediakanalen creëren en verspreiden we actief content om een betrokken en geïnteresseerd publiek op te bouwen. Daarnaast zijn talloze leads succesvol gegenereerd door middel van advertising. Denk hierbij aan het inzetten van Google Ads, Meta Ads en diverse andere offline- en online advertenties.

Deze gecombineerde inspanningen zorgen tot op heden voor een voortvloeiende instroom van waardevolle leads voor Katoos. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het succes van dit merk door middel van onze doelgerichte online marketingstrategie.

Mockup iphone light background

De resultaten

Enkele cijfers na 9 maanden:

177 staalaanvragen via Google Ads

53 staalaanvragen via Meta Ads

52 staalaanvragen organisch via de website

De kanalen

Macbook katoos in tuin

Neem contact op

Wil je ook je bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te brengen. Just drop us a line!