Online marketingbureau Kruisraket

Wij zijn Kruisraket. Een online marketingbureau uit Roeselare. Onze missie? Zorgen dat jouw bedrijf online knalt. Geen tijd en inspiratie om online content en advertenties te creëren en te beheren? Wil je dat je website meer bezoekers krijgt? Kom je er niet toe om regelmatig nieuwsbrieven uit te sturen? Heb je een andere digitale uitdaging? Dan blijft een match met Kruisraket niet lang uit.

Wil je graag optimaal gevonden worden door potentiële klanten of ben je op zoek naar digitale groei? Lees dan vooral verder. We vertellen je graag meer over de diensten van ons online marketing bureau.

Ons online marketingbureau laat je groeien

Ons online marketing agency helpt jouw bedrijf of organisatie om optimaal te groeien. Wil je echt online scoren? Dan moeten hiervoor de juiste technieken worden ingezet. Wij maken een digitale strategie op voor jouw bedrijf of organisatie. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide analyse en rapportage waarna we een mediaplan voor je uitschrijven. Vervolgens focussen wij ons op het genereren van meer leads en conversies. Hierbij targeten wij jouw doelgroep via de juiste kanalen. Dat kan onder meer via aantrekkelijke content op social media, SEO of Google Ads. Maar evengoed kiezen we er voor om in te zetten op een doorgedreven automation-marketing-strategie waarbij aantrekkelijke content centraal staat.

Daarnaast is het van groot belang om gemakkelijk gevonden te worden door potentiële klanten. De beste tool daarvoor? Google. Als je vraagt naar onze specialiteiten, dan staat goede vindbaarheid op Google gegarandeerd in de top 3. Ons gedreven team spitst zich toe op internetmarketing, SEO en het schrijven van webteksten. Op die manier zorgen we dat jouw pagina’s gevonden worden door potentiële klanten en voor meer trafiek naar je website.

Waarom je online marketing uitbesteden?

De grootste reden om jouw online marketing uit te besteden? Geld. Met hetzelfde budget als wanneer je fulltime iemand inschakelt, kan je een volledig team inzetten die zich specialiseert in online marketing. Een agency is verplicht om up to date te blijven van de recentste ontwikkelingen en tools. Ze scholen zich constant bij, waardoor je met echte specialisten te maken hebt. Dit zelf doen, kost veel tijd en geld dat je er niet altijd uithaalt. Een digital marketing agency kan jouw marketingbudget op een betere manier besteden en ook de ROI in kaart brengen.

De voordelen van een online marketingbureau inzetten

Een online marketing bureau inzetten brengt een pak voordelen met zich mee. We lijsten er enkele voor je op:

  • Tijd: Met stip op 1: je bespaart tijd. En daardoor kan je je focussen op de core van je bedrijf.

  • Vast aanspreekpunt: Een agency dient als vast aanspreekpunt, iemand die meedenkt en waarmee je vlot kan samenwerken op de lange termijn.

  • Een ander perspectief: Een online marketing agency dient ook als sparring partner als je vast zit in een tunnelvisie. Soms zijn inzichten van buitenaf onmisbaar om creatieve oplossingen te vinden.

  • Budget: je bespaart geld. Wanneer je je online marketing zelf doet, dan is de kans groter dat het je meer geld kost dan dat je het aan specialisten zoals Kruisraket uitbesteed.

  • Groei: Door het inzetten van een digital advertising agency trek je meer klanten aan. Met als gevolg: meer winst.

Wat kost een online marketingbureau?

Een online marketing bureau, wat kost dat eigenlijk precies? De kosten van een digital marketing agency zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal kanalen, de regio, je verwachtingen en doelgroepen, de doelstellingen en misschien nog het meeste van belang: je budget. Daarom is het op voorhand vrij lastig in te schatten wat alles je precies zal kosten. Wil je graag een inschatting? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie.

Hoe gaat Kruisraket te werk?

Kies je voor ons marketingbureau? Dan heb je alvast een goeie keuze gemaakt. Van start gaan, doen we met een vraag/briefing. Wat zijn je verwachtingen en doelen? Welke kanalen heb je of wens je te gebruiken? Deze en meer zaken komen aan bod tijdens ons kennismakingsgesprek. Aan de hand hiervan stellen wij een offerte op waarin wij een concreet voorstel doen. Van de goedkeuring, zullen we je vervolgens uitnodigen voor een start-up meeting om samen de opdracht te overlopen en elkaars verwachtingen gelijk te stellen. We vragen je om meer te vertellen over je bedrijf, welke boodschap je wilt communiceren, maar ook wat je niet wilt communiceren. Aan de hand hiervan gaan wij voor je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Bij Kruisraket reken je op tussentijdse rapportage en een uitgebreide eindrapportage. Indien wij nieuwe opportuniteiten zien of ontdekken, geven wij deze aan je door en bekijken we samen of we hier iets mee kunnen doen.

Telefonerende man in online marketingbureau

Contacteer Kruisraket

Interesse in een samenwerking met een online marketingbureau? Kies dan voor full service digital marketingbureau Kruisraket. Onze experts gaan graag voor jou aan de slag met jouw digitale strategie, lead generation, SEA, SEO, social media, analyse & rapportage, online advertising & contentmarketing. Vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Daarmee zet je meteen de eerste stap om je bedrijf digitaal te lanceren.

Digitale strategie & dashboarding

Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Webdesign & development

Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Fotografie, video en copy

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.