Digital marketing agency Kruisraket

Kruisraket is een digital marketing agency uit Roeselare. Door onze expertise, kun je met een gerust hart enkele digital marketing gerelateerde taken aan ons uitbesteden.

Aan de hand van verschillende kanalen, zullen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf een goede online aanwezigheid heeft en dus makkelijker en door meer mensen gevonden wordt.

Ben je benieuwd naar wat Kruisraket kan betekenen voor jouw bedrijf? Lees dan zeker verder. We vertellen je graag meer over de diensten van ons digital agency.

Een digital marketing agency laat jouw bedrijf groeien

Het inzetten van een gespecialiseerde digital agency zorgt voor een optimale groei. Om online te scoren is het namelijk cruciaal om de juiste technieken te hanteren.

Daarnaast is het ook belangrijk om niet willekeurig te werk te gaan. Wij beschrijven een digitale strategie voor we effectief zaken gaan toepassen. Hiervoor baseren we ons op een grondige analyse van de huidige kanalen. Wanneer dit mediaplan goedgekeurd is, zullen wij zorgen voor leads en conversies.

Om de ROI zo hoog mogelijk te houden, targetten we altijd zo goed mogelijk jouw doelgroep via de juiste kanalen. Dit kan gaan over een eigen website, verschillende sociale media platformen of zelfs een doorgedreven automation-marketingstrategie.

Eén van de beste platformen om goed gevonden te worden door potentiële klanten is nog steeds Google. Hierdoor scholen wij ons vaak bij rond Google en al zijn tools. Zo kunnen wij met trots zeggen dat SEO en Google Ads enkele van onze specialiteiten zijn. Aan de hand van rapportage kunnen wij altijd aantonen hoe goed onze inspanningen gewerkt hebben. Op die manier ben je zeker dat je marketingbudget optimaal wordt ingezet.

Waarom kiezen voor een marketing agency?

Je kan je misschien afvragen waarom je voor een agency zou kiezen in plaats van een eigen marketeer in dienst te nemen.

Het antwoord hierop is simpel: betere kwaliteit voor hetzelfde budget. Een fulltime marketeer inschakelen kost ongeveer evenveel als het uitbesteden aan een digital agency, waarvan iedere werknemer zijn eigen specialiteiten heeft. Het is onmogelijk voor één persoon om dezelfde resultaten te behalen.

Daarnaast moet het bedrijf zelf zorgen voor de nodige bijscholingen van zijn werknemers, terwijl onze marketeers zich standaard continu blijven bijscholen.

Voordelen van een digital marketing agency

We weten nu al dat een agency zorgt voor een betere prijs- kwaliteit dan een fulltime marketeer, maar welke andere voordelen heeft het inzetten van zo’n digital agency nu? Hieronder vind je er nog enkele:

 • Tijd besparen: alleen al het grondig onderhouden van bv. social media kost veel tijd. Een agency kan dergelijke taken op zich nemen, waardoor jij je kan bezighouden met de kern van het bedrijf, terwijl wij zorgen voor meer leads.
 • Eén aanspreekpunt: op lange termijn kan het handig zijn om terecht te kunnen bij één bedrijf. Wij denken met je mee over de juiste aanpak en kunnen efficiënter werken, omdat we je bedrijf al kennen. Dit bespaart uiteraard weer geld en tijd.
 • Frisse kijk op je bedrijf: met onze eerder vermelde expertise, kunnen wij ervoor zorgen dat je niet vast komt te zitten in een tunnelvisie. We bezorgen je nieuwe inzichten en helpen je om een creatieve oplossing te vinden als je ergens vast komt te zitten.
 • Grotere groei: een goede allround marketing aanpak zorgt voor een grotere groei. Hierdoor zal de winst van je bedrijf ook stijgen.

  Hoeveel kost een digital marketing agency?

  Heel wat factoren beïnvloeden de kosten van een marketing agency. De verschillende factoren zijn onder andere: de ingezette kanalen, je doelgroep, je doelstellingen en verwachtingen, regio en het beschikbare marketingbudget.

  Een vast bepaald bedrag kunnen we dus niet zomaar geven. Ieder bedrijf heeft een andere aanpak nodig. Kruisraket maakt graag een inschatting voor jouw bedrijf. Neem dus gerust contact op.

  Onze aanpak

  Bij Kruisraket hanteren we altijd een gelijkaardige aanpak. We beginnen aan de hand van een concrete briefing van de klant. Wat zijn de verwachtingen en via welke kanalen wens je deze te bereiken? Dit zijn enkele zaken die aan bod komen wanneer we je voor een eerste keer uitnodigen op ons kantoor.

  Aan de hand van deze input zullen wij een offerte opmaken met daarin een duidelijk voorstel. Indien deze offerte goedgekeurd wordt, zullen we je uitnodigen voor een tweede meeting.

  Tijdens deze start-up meeting laten wij je aan het woord over de sector waarin je bedrijf zich bevindt, wat je wil communiceren, etc.

  Dan is het onze beurt om ons huiswerk te maken en een marketingplan te voorzien en ook uit te voeren.

  Tussentijds zorgen wij voor de nodige rapportages en eventueel een extra meeting om bij te sturen wanneer we nieuwe opportuniteiten ontdekken voor het bedrijf.

  Op onze pagina cases vind je enkele voorbeelden hoe we enkele van onze klanten ten dienste waren.

  Man aan het werk in een digital marketing agency.

  Contacteer Kruisraket

  Interesse in een samenwerking met een online marketingbureau? Kies dan voor full service digital marketingbureau Kruisraket. Onze experts gaan graag voor jou aan de slag met jouw digitale strategie, lead generation, SEA, SEO, social media, analyse & rapportage, online advertising & contentmarketing. Vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Daarmee zet je meteen de eerste stap om je bedrijf digitaal te lanceren.

  Digitale strategie & dashboarding

  Als bureau identificeren we door gerichte vragen jouw behoeften, ontwikkelen een digitale strategie op maat, en bieden een helder kostenoverzicht en rapportage via jouw persoonlijke dashboard.

  Lead generation

  Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

  Google Ads

  Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

  SEO

  Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

  Social media

  Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

  Webdesign & development

  Wij maken jouw website met behulp van Craft CMS zo eenvoudig mogelijk voor jou en zo indrukwekkend mogelijk voor de klant.

  E-mailmarketing

  Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

  Online advertising

  Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

  Fotografie, video en copy

  We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.