Analyse, dashboarding & rapportage

Wist je dat 3/4de van de marketing managers niet weet waar zijn totale marketingbudget naar toegaat en wat het opbrengt? Zeg nu zelf, wil jij niet weten wat je nu echt uitgeeft per lead of sale? Daarom hebben wij een online dashboard ontwikkeld die alle kanalen op 1 plek in kaart brengt. Facebook, Instagram, Google, Pinterest, LinkedIn...

We brengen het totale kostenplaatje in kaart. Niet enkel kanaal per kanaal, maar in een duidelijk omnichannel overzicht van alle marketingkosten, aantal leads en de ROI (Return on investment).

Meer nog, ook de offline kosten brengen we in kaart en worden in het dashboard geïntegreerd.

Op basis hiervan is het mogelijk om je online marketingbudget efficiënter in te zetten en zelfs af te stemmen op je offline kanalen. Hierdoor ontstaat een kruisbestuiving met extra return.

Krijg een volledig overzicht van je marketingkosten en de return-on-investment!

  • eigen dashboard op jouw maat
  • op basis van jouw KPI's
  • een timeframe aan te passen dag op dag
  • online en offline kanalen in 1 dashboard
  • efficiënter beheer van je marketingbudget
  • geautomatiseerd
  • koppeling met jouw CRM: Hubspot, Salesforce, Teamleader, Active Campaign...


Analyse en rapportage

Neem contact op

Meten is weten, gissen is missen. En dat geldt ook voor uw marketingbudget. Wij brengen alles overzichtelijk in kaart en zorgen dat uw budget optimaal besteed wordt. U hoeft enkel nog onderstaand formulier in te vullen. Wij doen de rest.

Digitale strategie

Waar liggen je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen zodat we de juiste analyse kunnen maken. Daarna presenteren we een digitale strategie op maat voor jouw bedrijf.

Lead generation

Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

Google Ads

Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

Social media

Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

Analyse & rapportage

Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

E-mailmarketing

Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

Online advertising

Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

Contentmarketing

We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.