Digitale Strategie & Analyse

Waar staat je bedrijf voor en waar liggen je digitale kansen op meer omzet?

We stellen de juiste vragen en doen voor jou het betere denkwerk. Op basis daarvan stippelen we een online strategie uit die leads genereert en nieuwe kansen creëert.

We koppelen de juiste boodschap aan de juiste doelgroep en de juiste kanalen. Zo zorgen we ervoor dat je boodschap gehoord, gezien én opgevolgd wordt.


 • Inzicht in je doelgroep
 • Strategie opstellen
 • Haalbare doelen bepalen
 • Selectie van kanalen & de verschillende acties
 • In functie van leads genereren
 • Uitgebreide presentatie
 • De basis voor de opmaak van een mediaplan

  Neem contact op

  Wil je ook jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van online marketing, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een partner om je digitale marketing naar een hoger niveau te tillen? Just drop us a line!

  Digitale strategie

  Waar liggen je digitale kansen op meer omzet? Als bureau stellen we de juiste vragen zodat we de juiste analyse kunnen maken. Daarna presenteren we een digitale strategie op maat voor jouw bedrijf.

  Lead generation

  Met een duidelijke strategie en de juiste call-to-actions maken we van je website een ware bezoekersmagneet en toveren we prospecten om in klanten.

  Google Ads

  Maak jezelf altijd en overal zichtbaar. Met SEA (Search Engine Advertising) zorg je ervoor dat mensen je vinden wanneer ze naar jouw product op zoek zijn.

  SEO

  Met SEO (Search Engine Optimization) verbeter je jouw organische rankings in Google zodat je website meer bezoekers aantrekt en leads genereert.

  Social media

  Inspireer je volgers en maak je merk bekend bij nieuwe relevante doelgroepen. Met pakkende content zorgen we voor momenten om te liken, sharen en converteren.

  Analyse & rapportage

  Wat besteed je nu echt uit aan marketing? Wat is de kost per lead of sale? Wij brengen het totale kostenplaatje in kaart en rapporteren aan de hand van je eigen persoonlijk dashboard.

  E-mailmarketing

  Een éénmalige nieuwsbrief of periodieke e-mailcampagnes: we bedenken, ontwerpen en programmeren e-mails die inspireren, overtuigen en converteren.

  Online advertising

  Online adverteren kan niet enkel via social media en Google. Er zijn nog veel meer relevante kanalen. Wij stellen de juiste aan u voor in een overzichtelijk mediaplan.

  Contentmarketing

  We creëren aantrekkelijke content door middel van de beste in-house copywriters, fotografen en videocreators.